Vuk Radivojević završio karijeru, postaje izvršni direktor Igokee.

Vuk Radivojević završio karijeru, postaje izvršni direktor Igokee.

Doskorašnji kapiten našeg kluba Vuk Radivojević, odlučio je da okonča svoju igračku karijeru. On je u Igokei od 2015. godine, a sa našim klubom ima osvojene dvije šampionske titule BiH i četiri trofeja pobjednika Kupa BiH.

On će od naredne sezone biti na funkciji direktora za košarkaške operacije Igokee.

“Razgovarao sam sa generalnim menadžerom Igokee i trenerom Aleksandrom Trifunovićem i na njihovo insistiranje odlučio sam da prihvatim ovu funkciju. Ja ću i dalje biti u funkciji kluba, sa ove pozicije mnogo mogu da pomognem i učiniću sve da klub što više unaprijedimo. Postoji mnogo prostora za napredak, mislim da svojim košarkaškim znanjem i izkustvom mogu doprinijeti razvoju kluba i siguran sam da ćemo zajedničkim snagama Igokeu gurati naprijed”, rekao je Vuk Radivojević.

“Naš Vuk Radivojević, prije svega veliki čovjek, odličan momak sa karijerom za svaki respekt, završava igranje košarke i ulazi u menadžment kluba. Biće izvršni direktor za košarkaške operacije Igokee. Nemam sumnju da će biti uspješan kao i na terenu! Srećno majstore”, poručio je generalni menadžer Igokee Igor Dodik na svom Tviter profilu.