Na prvoj ovosezonskoj utakmici Prve Lige Republike Srpske juniorski sastav Igokee pobijedio je prošlogodišnjeg finalistu ovog takmičenja, ekipu Sutjeske iz Foče rezultatom 90:69. Od samog početka utakmice Igokea je kontrolisala rezultat i na kraju potpuno zasluženo trijumfom otvorila novu seniorsku sezonu.

Nakon što je prošle godine nastupala pod imenom Kozare, ove sezone Igokea je ušla u fuziju sa SKK “Student” iz Banja Luke, pa će najmlađi tim lige i aktuelni juniorski šampion BiH nastupati pod imenom “Student-Igokea”. Većina igračkog kadra ostala je ista kao i prethodne godine, sa tim da je ovom timu priključen Petar Vuković (210cm, 1997. god.) koji takođe igra i za prvi tim Igokee.

Do prve ovosezonske pobjede predvodili su nas sjajni Ilić sa 30 poena i 13 skokova, Janković je postigao 19 poena uz 11 skokova i 5 asistencija, a slijedio ih je Vuković Petar sa 16 poena i 5 skokova. Kod ekipe Sutjeske istakli su se Ivanović i Živanović koji su postigli po 13 poena a dvocifren je bio još Mrković sa 10 poena.

U narednom kolu “Student-Igokea” gostuje u Ugljeviku ekipi Rudara 2015.