Košarkaši Student-Igokee zabilježili su juče u Istočnom Sarajevu četvrti poraz u okviru Prve Lige Republike Srpske izgubivši od domaćina Slavije rezultatom 88:83. Oslabljeni neigranjem Jankovića i Čečavca koji su zbog bolesti i povrede bili spriječeni da putuju na poslednje gostovanje za ovu polusezonu, kao i evidentnim umorom i bez rotacije visokih igrača naš tim se ipak kući vratio bez pobjede. U posljednjem napadu smo imali šut za pobjedu ili izjednačenje gdje je očigledno bio kontakt koji je mogao uticati na rezultat.

Nažalost, treba istaći da je neujednačen sudijski kriterijum takođe uticao na tok i sam ishod utakmice. Propusti u organizaciji i statističkim podacima su neprihvatljivi za ovaj nivo takmičenja.

U našoj ekipi Ilić je postigao 32 poena, pratio ga je Nikolić sa 29, dok je Živković postigao 15 poena. Vjerovatno u svim statističkim podacima mladi tim Igokee je bio bolji na ovoj utakmici.

Već sutra nam slijedi nova utakmica. U polufinalu Kupa Republike Srpske dočekujemo Radnik iz Bijeljine a meč počinje u 19 časova u Sportskom Centru “Nenad Baštinac” u Aleksandrovcu.