Košarkaši Student-Igokee nakon četiri vezane pobjede u Prvoj Ligi RS sinoć su zabilježili poraz u Trebinju od ekipe Leotara 90:73. Bila je ovo tek druga izgubljena utakmica našeg tima uz pet pobjeda ove sezone, pa je juniorski sastav Igokee nakon sedam kola zauzeo treće mjesto na tabeli.

Igralo se izjednačeno u prvom poluvremenu, naša ekipa je kontrolisala rezultat do velike pauze, a domaći na odmor odlaze sa tri poena prednosti 43:40. U nastavku je nedostajala prava reakcija od posljedice umora koji su momci imali za vikend u Zagrebu i puta gdje smo stigli bez treninga i neposredno pred utakmicu. Student-Igokea gubi ovaj period 23:13 prvenstveno zbog lošeg skoka našeg tima i samo dva poena iz tranzicije. Nije uspio mladi tim Igokee do kraja utakmice da se vrati, pa je na kraju bilo 90:73 za domaće.

Kod Student-Igokee Ilić je postigao 17 poena uz 12 skokova, dok je Petar Vuković postigao poen manje. Za Leotar Šakotić i Radmilović postigli su po 20 poena, dvocifreni su još bili Milešić sa 14, Milidragović sa 11 i Raičević i Fimić koji su upisali po 10 poena.

Već u nedelju na rasporedu je osmo kolo Prve Lige RS a u Aleksandrovac od 17 časova dolazi ekipa Bratunca.