#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel
#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel

2024. počinje sa Splitom

Prva utakmica u 2024. godini za Igokea m:tel je u Laktašima i dočekuje ekipu Splita.

Ovo je 15. kolo AdmiralBet ABA lige, a poslije poraza od Crvene zvezde Meridianbet, Igosi su na skoru 9-5, ekipa Splita koja je prošlo kolo slavila u Podgorici, savladala je Studenstski centar i trenutno je na omjeru od 5-9.

Očekuje nas jedna otvorena utakmica gdje će svaka ekipa željeti da ostvari prvu pobjedu u 2024. godini.

Utakmica se igra u Laktašima s početkom u 17:00, a uprava Igokea m:tel je odlučila da počasti sve ljubitelje košarke besplatnim ulazom na utakmice Igokea m:tel tokom mjeseca januara.

Na današnjoj press konferenciji izjave su dali trener ekipe Vladimir Jovanović igrač Ognjen Stanković.

Vladimir Jovanović, trener Igokea m:tel:

“Očekuje nas utakmica na domaćem terenu protiv veoma kvalitetne i u dobroj formi ekipe Splita.  

Oni su u poslednjem kolu napravili veliku pobjedu, u gostima, protiv Studentskog centra na način koji nije lako pobijediti, vratili su se sa -19, pogodili šut u poslednjoj sekundi što im daje veliko samopuzdanje. Popravili su mnoge stvari , ta doselekcija koju su uradili, dovođenjem Šortera i Salivena, se pokazala kao dobra. Oni su u ovom trenutku ozbiljan protivnik za sve ekipe.”

Mi igramo na domaćem terenu, želimo da se dižemo u svakom košarkaškom smislu, igramo kod kuće i daćemo sve od sebe da na kraju budemo zadovoljni. 

Ognjen Stanković, igrač Igokea m:tel:

“Sutra nas očekuje teška utakmica sa ekipom Splita nakon poraza od Crvene zvezde Meridianbet. 

Mi trebamo izaći na teren skoncentrisani i sa velikom energijom,  da damo svoj maksimum kako bismo tu utakmicu pobijedili.”