Igokea će u 10. kolu ABA lige biti gost Crvene zvezde Telekom. U tim Željka Lukajića se vraća ranije povrijeđeni Miloš Dimić, pa to daje dodatnu dozu optimizma ekipi iz Aleksandrovca, koja će pokušati da zabilježi svoju petu pobjedu u ovoj sezoni.

Željko Lukajić, trener Igokee:

“Treba biti realan, Crvena zvezda Telekom je apsolutni favort, podigla je formu što potvrđuje i igra i rezultat protiv Bajerna. S druge strane iznenađenja u sportu su se uvek dešavala, i dešavaće se i svaki tim treba da da sve od sebe da proba da napravi iznenađenje što ćemo mi svakako pokušati da uradimo. Mi želimo u ovoj utakmici da vidimo gdje smo, gdje možemo napredovati. Ovo je jako dobra situacija za mlađe igače jer nemaju psihološkog opterećenja i imperativa pobjede što je za njih svakako veliki presing u nekim utakmicama. Mi smo u poslednjih nekoliko utakmica izgubili kontinuitet napadačke igre i moramo skupiti hrabrosti da odigramo bolje. U tim će se vratiti Dimić, imaćemo veću rotaciju i mislim da je sada prilika da neke situacije riješavamo prije svega jednostavnije, i da ne budemo toliko zategnuti u napadu. U odbrani smo igrali dobro i pokušaćemo zadržati taj nivo i nadam se jednoj dobroj otvorenoj utakmici u kojoj ćemo mi izvući neku korist.”

Miroslav Pašajlić, igrač Igokee:

“Imali smo dva neugodna poraza, posebno onaj u prošlom kolu protiv Krke. Idemo u Beograd da se borimo. Znamo kvalitet protivnika koji je u Euroligi pobijedio  Bajern u gostima i sigurno su favoriti protiv nas, međutim, nećemo se predavati unaprijed.  Crvena zvezda Telekom ima nekoliko povređenih igrača, međutim, to ne umanjuje njihov kvalitet. Mi idemo u Beograd da pružimo sve od sebe, a videćemo za šta će to biti dovoljno.”