Igokeu očekuje teško gostovanje u Beogradu kod Partizana NIS, koji je u odličnoj formi u poslednje vreme. Za tim iz Aleksandrovca sigurno neće zaigrati povređeni Đorđe Drenovac, dok je igranje Nikole Dragovića upitno.

Željko Lukajić, trener Igokee:

„Dragović i Drenovac imaju problema sa istegnućem prepona, Drenovac sigurno neće biti na parketu dok će Dragović putovati sa nama, međutim, do samog početka utakmice nismo sigurni da li će nastupiti. Što se tiče samog Partizana, nema tu mnogo šta da se novo otkrije. U poslednje vrijeme igraju u odličnoj formi. Za njih je karakteristično da im je svaka utakmica izuzetno bitna. Poziciju četiri u ABA ligi mislim da su praktično osigurali pobedom protiv Union Olimpije, ali ukazuje im se mogućnost da se pomjere za jedno ili čak dva mjesta gore do početka plej-ofa i sigurno neće ništa prepuštati slučaju ni protiv nas. Partizan NIS je napunio roster fenomenalno, i mislim da je trenutno jedan od glavnih favorita za osvajanje lige. Ima odlične igrače, Pavlovića koji ima NBA iskustvo, Mačvana koji je dominantan na svojoj poziciji, Imaju mnogo talentovanih igrača tako da su apsolutni favoriti protiv nas. Nama jeste obaveza da odigramo požrtvovano da pokušamo pružiti svoj maksimum i do pokušamo podići nivo igre.”

 

​Marko Čakarević, igrač Igokee:

​”Idemo u goste ekipi koja u poslednje vreme igra izuzetno kvalitetno i glavni je pretedent na osvajanje ABA lige. Partizan NIS igra sjajno u poslednje vrijeme dok mi idemo tamo u momentu koji za nas nije sjajan, Nakon četiri vezana poraza. Pored svega toga nećemo se predati i tamo otići na neki izlet nego ćemo dati sve od sebe da odigramo što bolju utakmicu i prikažemo se u što boljem svijetlu. Moramo biti realni i reći da će biti jako teško da dođemo do trijumfa, stvarno bi za nas morao da se dogodi jedan sjajan dan ali na nama je da odigramo što bolje i da se ne predajemo do samog kraja.”