Tim koji pobjeđuje se ne mijenja! U košarkaškom klubu Igokea su odlučili da već u toku ove sezone sačuvaju okosnicu ekipe i za naredne, pa su počeli pregovore sa igračima, a prvi koji je produžio ugovor je Atić.

Edin Atić koji ove godine pruža odlične partije u dresu kluba iz Aleksandrovca produžio je ugovor na još 2 godine, tako da je uprava odlučila da već sada pravi ekipu za nove domete.

Atić je u ovoj sezoni na 15 mečeva regionalnog takmičenja u prosjeku igrao 27 minuta u kojima je postizao 10.7 poena i imao 4.9 skokova u ABA ligi. Još bolji je bio u FIBA Ligi šampiona gdje je na sličnoj minutaži imao 12.5 poena i 6.3 skokova po utakmici.

Generalni menadžer Igor Dodik na društvenoj mreži Twitter je napisao :

Edin Atić pruža odlicne partije ove sezone za naš klub,kao i ostatak tima… prvi je u nizu s kojim smo pregovarali za nastavak saradnje, i mogu sa zadovoljstvom da kažem da je Edin potpisao dvogodišnji ugovor za @BCIgokea ! Idemo dalje! Hvala ti!

(15) Igor Dodik on Twitter: “Edin Atic pruza odlicne partije ove sezone za nas klub,kao i ostatak tima..prvi je u nizu s kojim smo pregovarali za nastavak saradnje,i mogu sa zadovoljstvom da kazem da je Edin potpisao novi dvogodisnji ugovor za @BCIgokea ! Idemo dalje! Hvala ti! 💪🏻💪🏻💪🏻” / Twitter

U ovoj sezoni Igokea je napravila veliki posao plasmanom u Top 16 Lige šampiona, a u ABA ligi je trenutno na prvom mjestu. Odlične igre su prepoznali svi koj prate rad našeg kluba, a iza svega stoji mukotrpan rad.