Na klupi Aleksandrovčana zamijeniće Marka Baraća koji je u odsustvu prvog trenera Aleksandra Trifunovića vodio ekipu na startu sezone. Četiri poraza na početku ABA lige primorala su upravu kluba da reaguje, pa je odlučeno da se na klupu vrati Bajić koji je sa Igokeom pravio najbolje rezultate u njenoj istoriji.

– Odlučeno je da Bajić preuzme ekipu. Trifunović ostaje u klubu kao Bajićev savjetnik dok se potpuno ne oporavi od posljedica moždanog udara. Sjeli smo i dogovorili da se zajedničkim snagama vratimo pobjedama. U dogovoru s Trifunovićem i uz konsultaciju sa ljekarima, nismo željeli da preuzimamo rizik, jer je Trifino zdravlje na prvom mjestu, bez obzira što ima veliku želju da se vrati na klupu. Kada se potpuno oporavi, onda ćemo svi zajedno sjesti i dogovoriti se o daljim koracima. Bajić je veliki prijatelj kluba i sigurno će u budućnosti ostati u Igokei na nekoj funkciji izjavio je Igor Dodik.

Povratnički debi Bajić će imati u nedjelju protiv Zadra u Laktašima. Ukoliko neko može da trgne ekipu onda je to upravo trener koji je Igokeu  doveo do prvog mjesta u regionalnom takmičenju.