#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel
#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel

Bajić zadovoljan pristupom ekipe, slijede provjere u Sloveniji

Poslije nekih 20 dana rada mogu da kažem da sam više nego zadovoljan pristupom i zalaganjem momaka kada je trenažni proces u pitanju. Stvar koja nam je remetila kvalitet i zamisli koje sam stavio pred sebe u ovom proteklom periodu jesu povrede. Siguran sam da će nam taj problem pomjeriti neke stvari kad je u pitanju taktički dio, ali moramo da se pomirimo sa tim i nekim ubrzanim djelovanjem u narednom periodu pokušati nadomjestiti što smo izgubili.

Ostali smo u jednom momentu bez 3 organizatora igre i u tom stanju odigrali prvu pripremnu utakmicu. Bilo je dosta oscilacija kroz utakmicu, a kad se uzme da smo morali tražiti alternativna rješenja, bilo je i za očekivati tako mnogo oscilacija.

Ono što raduje je povratak Reja i Kroforda u trenažni proces, dok će se Kondić, radom po posebnom programu, brzo vratiti u trenažni proces. Kroford još nije spreman za izazove koje sam kao trener planirao sa njim i naredne utakmice ćemo dozirati kada je njegova igra u pitanju. Dodatni problem nam je donijela povreda Đorđevića koji će, plašim se biti odsutan duži period.
Slijede nam dvije dobre provjere u Sloveniji i pokušaćemo maksimalno iskoristiti da se što bolje uigravamo kroz prijateljske utakmice, da bi što spremniji dočekali izazove koji nas čekaju kad je u pitanju takmičarski period.