#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel
#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel

Budućnost u Laktašima

Igokea m:tel u 8. kolu regionalne lige sastaje se sa ekipom Budućnost VOLI. Ekipa koja se nalazi na čelu tabele i sigurno je da su odlična ekipa i u Laktaše dolaze da zadrže poziciju na kojoj se nalaze.

Igokea poslije Pratizana u Bogradu i utakmice sa Bertram Dertonom u Tortoni imaju malo vremena za pripremu ali ističu da će dati sve od sebe da odbrane domaći teren.

Vladimir Jovanović, trener Igokea m:tel je na današnjoj press konferenciji na koju je stigao sa aerodroma je izjavio sledeće:

“Ekipa Budućnost VOLI je odličan sastav sa puno iskusnih i kvalitetnih igrača, puno stranaca, mislim da su oni sigurno pravljeni za sam vrh, ne samo AdmiralBet ABA lige već i za Evrokup.

Oni nisu skrivali te ambicije, imali su tu nesreću da promjene trenera u toku sezone, ali su definitivno jedan od  favorita u ligi, i za njih je potrebna dobra priprema, dobra koncetracija, dobra energija i generalno dobra utakmica u oba smjera. 

Prošlo kolo u AdmiralBet ABA ligi smo odigrali dobro, imali smo taj put i utakmicu u Italiji i gust je raspored iza nas i u takvim okolonostima igraju i druge ekipe. Ono što je na mojim igračima je da pokažu da su sposobni da u takvom rasporedu odigraju dobro.”

Mladi igrač Igokea m:tel Stanković Ognjen je iznio svoja očekivanja za predstojeću utakmicu:

“Očekuje nas teška utakmica kod kuće protiv veoma kvalitetnog protivnika, nakon poraza u Italiji mislim da je potrebno da izađemo sa stavom i karakterom i da dobijemo utakmicu kod kuće.”