#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel
#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel

Bursaspor i Hapoel Holon: Igokea m:tel i Republika Srpska sjajni domaćini

Еkipe Bursaspora i Hapoel Holona odigrale su juče u Laktašima utakmicu četvrte runde FIBA Lige šampiona, a turski i izraelski tim imali su samo riječi hvale za KK Igokea m:tel i gostoprimstvo na koje su naišli u Republici Srpskoj.

Prije početka utakmice koju je dobila izraelska ekipa rezultatom 93:74, tim Bursaspora uručio je dres predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku u znak zahvalnosti za odigravanje meča u Laktašima. 

“Hvala Igokeam:tel što nas je ugostila da odigramo ovu utakmicu. Nisu laki dani za nas, ali od trenutka kada smo saznali da će utakmica da bude odigrana ovdje sva saradnja, od onih najmanjih stvari je bila na najvišem nivou. Dobili smo punu podršku Igokea m:tel, posebno sportskog direktora Vuka Radivojevića. Takođe želim da se zahvalim Vladi Republike Srpske na sjajno obavljenom sigurnosnom aspektu. Gdje god smo išli svi su se brinuli o nama, kako u dvorani, tako i van nje. Ovdje je svakako sigurnost na najvišem nivou, ali se svejedno osjećamo sigurnije nego na drugim mjestima. Ovo je prilika da se zahvalim Igokea m:tel što nam je na početku sezone ponudila da bude domaćin naših domaćih utakmica. To se zbog logistike nije desilo, ali je lijepo znati da imamo još jedan dom u teškim trenucima. Hvala još jednom svima, nadam se da ćemo se ponovo vratiti, ali u dobrim okolnostima “, rekao je generalni menadžer Hapoel Holona, Roj Dvora. 

Pohvale nisu manjkale ni iz tabora Bursaspora.

“Želim da se zahvalim Igokea m:tel na sjajnom gostoprimstvu i želim da se zahvalim Vladi Republike Srpske takođe. Ovdje je sve sjajno, zahvalni smo im. Ovo je bila sjajna prilika za nas da odigramo utakmicu na ovom terenu. Hvala i predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, kao i sportskom direktoru Igokea m:tel Vuku Radivojeviću. Sve je bilo savršeno”, rekao je Onve Ozgun, generalni menadžer Bursaspora.

Igokea i Laktaši će danas biti domaćini još jedne utakmice, a sastaju se Galatasaraj i Hapoel Jerusalim. Meč je na programu u 19:30.