Povodom poslednjih promjena u timu i igračkom kadru, KK IGOKEA izdaje saopštenje:
Aleksandru Ćapinu se zahvaljujemo na saradnji i ističemo da je on izuzetan profesionalac, ali njegove igre nisu bile na očekivanom nivou, pa je moralo doći do prekida saradnje.
Razlaz sa Ivanom Radenovićem nije bio želja uprave kluba, nego se on dogodio na insistiranje igrača. Radenovića smo smatrali za profesionalca i vrhunskog igrača i najmanje što smo očekivali je da napusti ekipu, sada, kada je najteže.

Radenović je u timu imao veoma važnu ulogu i veliki doprinos u igri. Nevjerovatno je da se prepao odgovornosti i odlučio da ode.
Da li je Ivan Radenović ovu odluku donio sam ili je ovo djelo određenih lobija kako bi oslabili Igokeu, a samim tim dali više šanse nekim drugim klubovima, ostaje da sami zaključimo. Nekome smeta što Igokea nije pod uticajem jednog menadžera, kao što je to slučaj u nekim klubovima. Sve to izgleda spada u moderni sport.

Nadamo se da se neće ponoviti sezona 2012./2013. kada je Igokea smetala i kada su se mijenjala pravila zbog naše ekipe.
Naš klub nastavlja sa borbom za opstanak, koju smo i najavili na početku sezone, kada smo govorili o ambicijama kluba. Vjerujemo u ovu ekipu, vjerujemo u momke koji su nedavno došli i sigurni smo da će ostaviti srce na parketu. Igokea nastavlja sa stvaranjem mladih košarkaša i taj sistem će se nastaviti i ako Igokea ne bude igrala ABA ligu.

– Uprava kluba