Legendarna šestica prije početka susreta 23. kola ABA lige između Igokee i Crvene zvezde, naš klub se zahvalio nekadašnjem kapitenu i legendarnom igraču, Milanu Dozetu, tako što je povukao dres sa brojem šest, koji sada krasi svodove Igokeine dvorane u Laktašima. Poslije dugogodišnje igre u raznim vrhunskim klubovima, 2010. godine dolazi u Igokeu gdje ostvaruje odlične rezultate tokom četverogodišnjeg boravka.

dozet4

Nakon jedne sezone postaje kapiten i od tada je vodio naše košarkaše do mnogih odličja. U sezoni 2012/13 uz trenera Dragana Bajića bio je jedan od najzaslužnijih što je naš tim završio na prvom mjestu ligaškog dijela regionalnog takmičenja. Nakon toga igrao je još jednu sezonu u Igokeinom dresu poslije čega je, 2014. godine objavio da je karijeri došao kraj.

dozet3

Nekadašnji saigrač, a sadašnji kapiten Miloš Komatina je bivšem kapitenu poklonio dres sa potpisima igrača koji ove sezone brane boje Igokee.dozet

Dozet je samo jedan od mnogih koji su dali doprinos aleksandrovačkom timu, ali je kroz dugogodišnju istoriju ostavio neizbrisiv trag koji su u Igokei prepoznali i sa pravom nagradili.

IMG_0001