Želimo da vas obavijestimo da smo prekinuli saradnju sa košarkašem Đorđem Gagićem.
Razlog je nedovoljna fizička pripremljenosti igrača s kojom je došao na pripreme.
Procjene su naše medicinske ekipe i kondicionih trenera je da Gagić u ovom trenutku nije fizički spreman da podnese treninge sa maksimalnim opterećenjem i ne može biti spreman za prve utakmice, te smo se odluči na sporazumni prekid saradnje.
Gagić je svjestan situacije i da fizičko opterećenje može dovesti do ozbiljne povrede, te je prihvatio ovu odluku.

Đorđu želimo mnogo sreće u nastavku karijere.

Novi član Igokee je srpski igrač Nikola Jovanović, rođen u Beogradu 6.1.1994, visok 211 cm i pokriva poziciju centra i krilnog centra. Ugovor je potpisan do kraja sezone.

Jovanović je prošao mlađe selekcije Crvene zvezde, a proveo je i jednu godinu u Partizanu prije nego što je 2012. otišao u SAD na dalje usavršavanje. Proveo godinu u školi „Arlington kantri dej” za koju je u prosjeku imao 15 poena i 12 skokova. Nakon toga odlazi na poznati univerzitet Južna Kalifornija gde nastupa za popularne Trojanse tri godine. Prve godine je imao 8 poena i 4,4 skoka u proseku, druge 12,3 poena i 7 skokova, a treće 12,1 poen i 7 skokova.

Nakon treće godine prijavio se na NBA draft na kojem nije prošao, pa je svoju šansu u NBA ligi tražio preko ljetne lige, gdje je prvo nastupao za Detroit, pa onda za LA Lejkerse. Budući da se nije uspeo nametnuti i izboriti ugovor sa nekim NBA timom, krajem oktobra 2016. je potpisao za filijalu Detroita za koju je igrao sve do marta kada je trejdovan u filijalu Niksa (Vestčester niks). Inače, u razvojnoj ligije u proseku beležio 9,2 poena i 6,6 skokova za 17 minuta u proseku.

U ekipi Trenta nastupao je kao pozajmljen igrač Crvene zvezde odakle dolazi u Igokeu.