U trećem kolu regionalnog šampionata večeras od 20 časova u Sportskoj dvorani u Laktašima Igokea dočekuje Cedevitu Olimpiju.

Marko Barać, trener Igokee: 

“Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja je izuzetno iskusna i sastavaljena od igrača koji su prošli kroz ovo takmičenje i koji su prije svega osvajali ABA ligu. Dodati su im Amerikanci koji su radili kod naših trenera i znaju kako da igraju na ovim prostorima. Krasi ih sjajna i atletski odlična spoljna linija gde ćemo morati da pronađemo odgovor i u svakom mislu da napravimo pozitivnu reakciju u odnosu na prošlu utakmicu.” 

Oliver Stević, igrač Igokee:

“Olimpija je tim koji je pravljen za visoke domete, baš kao što je to Cedevita, a dobrim delom i Olimpija bila i u nekim prethodim godinama. Ekipa koja je sastavljena od izuzetno kvalitetnih igrača iz regiona, ali i odličnih stranaca. Imaju mnogo iskustva u ABA ligi. Ekipa koja igra poprilično tvrdu igru sa dosta kontakta i moramo biti od prvog minuta spremni da nametnemo ritam. Da izađemo sa energijom kakvu smo imali protiv Partizana. Jako je bitno da imamo hladnu glavu u momentima koji neće biti dobri, a kojih će sigurno biti.  Moramo da ih prepoznamo i da stanemo na loptu u tim trenucima. Moramo biti mudri i pametni. Samo tako možemo doći do pobede.”