Sava Lešić, igrač KK Igokea:
Nakon dugih priprema dočekali smo i početak lige. Ekipa je dosta promijenjena u odnosu na prošlu sezonu.  Neće biti nimalo laka utakmca. Partizan je u odličnoj formi, trijumfovali su u Super Kupu i kroz te utakmice ali  i u Evrokupu pokazao je zavidan kvalitet. Nema tu neke velike filozofije. Mi ćemo pokušati što bolje da se pripremimo i da odgovorimo na zahtjeve na toj utakmici. Sigurno da ulogu favorita prepuštamo Partizanu ali mi imamo veliku želju da pokažemo da radimo dobro, da imamo dobar tim i vidjećemo dokle ćemo dogurati.   

Marko Barać, trener KK Igokea:
Oformili smo jedan novi tim koji je radio vro kvalitetno od početka priprema i prevashodan cilj nam je bio da momke koji nemaju iskustvo igranja u ABA ligi pripremimo za specifičnosti ove lige kao što su kontakt, intenzitet i energija koja je potrebna da se dobije utakmica. Tu vidim i prvi zadatak koji je u vezi sa utakmicom protiv Partizana, Moramo da uđemo u utakmicu sa energijom koja će biti veća od njihove kako bismo igrali egal u bilo kojem smislu.

Partizan je pokazao zavidan nivo kvaliteta od početka priprema kao i u zvaničnim mečeva. Ekipa koja je pravljena samo za borbu za trofeje od igrača koji imaju iskutvo igranja u Evropi, u Evroligi, Evrokupu i sa tom kvalitetnom bazom domaćih igrača.

Naš zdravstveni bilten je izvanredan. Svi su zdravi i spremni i svi jedva čekaju da utakmica počne.

Što se tiče trenera on ja sa mnom,  sa ljudima iz stručnog štaba i igračima u svakodnevnom kontaktu. Gleda da nam pomogne razgovorima, prijedlozima, sugestijama iskustvom, osjećamo njegovo prisustvo i igrači će se osjećati sigurno motiv više da igraju za njega.