Ognjen Radošić, košarkaš iz Beograda, rođen 2006.godine, visok 196 cm potpisao je ugovor sa našim klubom, a kod nas stiže iz KK Vizura. Prije toga je nastupao za KK Beko i KK Borča.
Ognjen Radošić je naš klub prepoznao kao pravu sredinu za svoj dalji košarkaški razvoj i usavršavanje. Ognjen jedan od najvećih talenata u svojoj generaciji i reprezentativac Srbije u svom uzrastu.

“Drago mi je što sam ovdje u Laktašima i što mogu da potpišem za Igokeu. Njihov rad i igre pratim već duži vremenski period i siguran sam da je ovo prava košarkaška sredina za mene. Učiniću sve da budem svaki dan sve bolji i da napredujem u svim segmentima, te da ostvarimo što bolje rezultate u svim takmičarskim kategorijama. Siguran sam da ćemo i klub i ja rasti u narednom periodu.”, izjavio je Ognjen Radošić.

Darko Trkulja koordinator mlađih sekcija košarkaškog kluba Igokea je izjavio : “Duži period pratimo Ognjena, negove igre i nastupe u selekcijama Vizure. Sigurni smo da je on jedan od najvećih talenata u svom godištu i drago nam je da će u narednom periodu biti dio našeg tima. Sigurno će biti jedan od igrača koji će biti u fokusu evropskih košarkaških velikana zato što mu se predviđa velika karijera. Mi smo sigurni u njegov talenat, a još smo sigurniji da ćemo mu dati adekvatan rad, s kojim će uspjeti da ostvari svoj potencijal . Ovo je sigurno jedan od najbitnijih transfera u istoriji Igokee obzirom da je ovo prvi igrač koji iz Srbije dolazi u košarkaški klub Igokea i uopšte iz Srbije dolazi u Banja Luku i Laktaše i na ove prostore. Mi činimo sve kako bi svoj nivo rada doveli na nivo najvećih evropskih klubova i zato nas raduje što je Ognjen prepoznao naš rad i kvalitet i odlučio da Laktaši budu njegova naredna stanica u karijeri. Ja se nadam da će ovdje da ostane sigurno 10 godina i da će da bude prvotimac u našem klubu”.

Radošić je košarkaš koji je u polufinalu Pionirske lige Srbije Crvenoj zvezdi dao 59 poena i imao 11 skokova.