Vuk Radivojević, Nikola Pešaković i Josip Mikulić su nova pojačanja Igokee za predstojeću sezonu Jadranske lige.

Radivojević  je započeo karijeru u omladinskom pogonu Partizana. Nakon toga je nastupao za prvi tim Sloge od 2002. godine. Kao borbenog i korisnog igrača zapazio ga je tadašnji trener Crvene zvezde Zmago Sagadin i doveo ga 2003. u redove Crvene zvezde. 2007. seli se u španski klub Fuenlebradu. Vratio se u Crvenu zvezdu za sezonu 2009/10. Narednu sezonu je proveo u FMP-u iz Železnika, pre nego što se 2011. po treći put našao u Crvenoj zvezdi.

U oktobru 2013. potpisao je jednogodišnji ugovor sa FMP-om. Ipak, za njih nije zaigrao i u novembru iste godine otišao je u turski klub Turk Telekom gde je proveo sezonu 2013/14.

Nakon nekoliko mjeseci bez kluba, Radivojević je krajem 2014. potpisao ugovor sa poljskom ekipom Slask Vroclav do kraja sezone.

– Tokom posljednje četiri godine nikad ovako dobro nisam fizički bio spreman na početku sezone i sa te strane neću imati problema. Kada su igrači u pitanju, Ćapina odlično poznajem iz mlađih selekcija kada smo igrali zajedno, kao i Dimića iz FMP-a te Komatinu, jer je dobro igrao za Igokeu one sezone kada su napravili najveće iznenađenje u ABA ligi. Ostale momke ne poznajem lično, ali sam za mnoge čuo i znam gde su igrali. Raduje me što je ekipa mlada i energična te želi da napreduje – rekao je Radivojević.

Kao jedan od iskusnijih igrača imaće posebnu ulogu u timu i na neki način biće mentor mlađim igračima.

– Sigurno je da ću se truditi da mlađim prenesem deo znanja, jer se sećam kada sam i ja bio u sličnim situacijama. Sa 22 godine u Zvezdi najviše su mi pomagali stariji članovi, Milan Gurović i Igor Rakočević, od kojih sam mnogo naučio. Sada sam ja u situaciji da pomažem mlađima zajedno sa ostalim igračima i trenerom – kazao je Radivojević.

Nikola Pešaković rođen 1991, a karijeru je počeo u Borcu iz Čačka. 2011. godine Pešaković prelazi u Partizan, a 2012 odlazi u Vojvodinu. Sledeću sezonu 2013. ponovo se vraća u matični klub Borac. Prošlu sezonu proveo je u grčkom prvoligašu Nea Kifisiji gdje je prosječno bilježio 6,2 poena po meču.

Josip Mikulić je rođen 1993 godine u Širokom Brijegu gdje je u istoimenom klubu gradio svoju karijeru. Riječ  je o mladom i talentovanom 215 cm visokom centru koji će pojačati centarsku liniju Igokee koja je u deficitu.