#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel
#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel

Igokea m:tel dočekuje Cedevita Olimpiju

U nedjelju 22.10.2023. Igokea m:tel u okviru 4. kola AdmiralBet ABA lige u SD Laktaši sastaje se sa ekipom Cedevita Olimpije a meč počinje u 17:00 časova.

Obe ekipe imaju identičan skor od 2 pobjede i 1 poraza u prva 3 kola regionalnog takmičenja.

Očekuje nas jedna uzbudljiva utakmica, a na press konferenciji su danas svoja očekivanja iznijeli trener Vladimir Jovanović i igrač Zoran Nikolić.

Vladimir Jovanović, trener Igokea m:tel:

Očekuje nas zahtjevna utakmica protiv ekipe Cedevita Olimpije, sigurno jedan od derbija ovog kola. Obe ekipe trenutno ulaze u utakmicu poslije evropskih poraza i sigurno da je ova utakmica važna za oba tima. 

Cedevita Olimpija je tim koji je pravljen za sam vrh AdmiralBet ABA lige, tu je i povratnik u ekipu kao što je Kobs koji igra sjajno, i to je  miks sjajnih stranaca i domaćih igrača. 

S druge strane mi nismo odigrali dobro utakmicu na domaćem terenu, treba nam bolja igra, veća koncetracija, veća energija, bolji pristup i da pokažemo da imamo veći kvalitet nego što smo to pokazali u prethodnoj utakmici. Nadam se da smo izvukli neke pouke i da ćemo imati pravu reakciju i odigrati dobru utakmicu. 

Zoran Nikolić, košarkaš Igokea m:tel:

Očekuje nas veoma težak meč u nedjelju protiv ekipe Cedevita Olimpije. Već smo imali priliku da igramo protiv njih u Super Kupu u Podgorici i naš neki cilj je da pokušamo da odigramo slično kao i na toj utakmici, gdje smo stvarno bili dobri svih 40 minuta i mislim da je to neki primjer kojim treba da se vodimo. 

Imaju veoma jaku ekipu, dosta tih igrača poznajemo od prije i imali smo priliku da igramo protiv njih tako da znamo šta nas čeka. 

Imali smo zadnjih par dana da se spremimo i smtram da ćemo biti spremni za taj susret.