#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel
#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel

Igokea m:tel gostuje Ciboni

Igokea m:tel u 11. kolu AdmiralBet ABA lige gostuje Ciboni u Zagrebu, a meč će se odigrati 17.12.2022. s početkom od 19:00 u dvorani Dražen Petrović.

Igokea m:tel ima trenutni skor 5 pobjeda i 5 poraza, dok Cibona ima 3 pobjede i 7 poraza. Očekuje nas jedan meč u kojem trener Cibone, Josip Sesar najavljuje da će morati pokazati zube i pokušati doći do 4. pobjede.

A trener Igokea m:tel, Dragan Bajić je na pres konferenciji izjavio sledeće:

“Poslije ovog gostovanja u Češkoj i napornog puta čeka nas novi izazov u AdmiralBet ABA ligi, a to je gostovanje ekipi Cibone. Ono što moram da istaknem je da smo sad baš ušli u ritam utakmica svaka tri dana, trajaće to do Nove godine, ali šta je tu je. Cibona je tim koji igra sa jednom dobrom energijom, napadački igraju jako raznovrsno. Mislim da ćemo morati biti u punom kapacitetu ako želimo da izađemo pozitivni iz tog meča. Pokušaćemo da se odmorimo do utakmice u Zagrebu, da pokušamo odgovoriti zahtjevima koje stavljamo pred sebe na najbolji mogući način, i ja se nadam jednom dobrom odgovoru. Ovi momci ulažu maksimum napora uz sve probleme koje imamo, pogotovo kad je rotacija igrača u pitanju i naravno teške utakmice i teška putovanja. Stvarno nemam šta da zamjerim momcima i kako se odnose prema dresu nose i zadacima koje postavim pred njih. Sigurno neće biti lako ali mi ćemo u narednom periodu pokušati bilježiti dobre rezultate u ligi šampiona i naravno u AdmiralBet ABA ligi.”