#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel
#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel

Igokea m:tel nastavlja bez Stivensa, cilj play off

 Stivens je potpisao za Dinamo Sasari, italijanskog prvoligaša. On je zadovoljan, ali i mi. Prodali smo igrača koji ima 32. godine, što u današnje vrijeme nije lak posao – rekao je Vuk Radivojević direktor Igokea m:tel

Dodao je da za sada neće biti dolaska novih igrača.

– Trener Bajić radi sjajan posao i sigurno će na pravi način uklopiti ovaj tim što imamo. Tu su Đorđević, Tanasković, od kojih očekujem da pokažu svoj potencijal u nastavku sezone. U planu je i dolazak dvojice mladih igrača iz Srbije, ali ne bih sada o imenima. Takođe moram da istaknem da smo zadovoljni radom u mlađim kategorijama. Domaćini smo turnira juniorske Aba lige, a naši juniori će sljedeće godine igrati i juniorsku Fiba Ligu šampiona.

Važno je reći da je Mario Nakić uspješno operisan. Nećemo žuriti sa njim, čekamo ga sljedeće sezone – naveo je Radivojević.

Trener Dragan Bajić ponovio je da je odlazak Stivensa u Sasari potvrda dobrog rada u klubu a da su razultati na startu sezone, možda mogli i biti bolji

– Nisam zadovoljan, iako smo bili u dosta nezavidnoj situaciji, zbog povreda Nakića i Talića. Posebno mi je žao zbog poraza od Zvezde i Bilbaa, gdje smo imali svoje šanse. Generalno moglo je i bolje, ali i lošije – istako je Dragan Bajić i dodao je je cilj kluba plasman u plej of AdmiralBet ABA lige.

Podsjetimo, nakon šest odigranih kola u AdmiralBet Aba ligi, Igokea m:tel ima četiri pobjede i dva poraza i trenutno je na 4. mjestu na tabeli, dok je u Fiba ligi šampiona na učinku od 1 pobjede i 2 poraza.

– Ovu reprezentativnu pauzu, iskoristićemo da što bolje treniramo. Fali nam Haris Delalić koji je sa reprezentacijom – rekao je Bajić.

Igokea m:tel će takmičenje u AdmiralBet ABA ligi nastaviti 19. novembra, kada dočekuje Cedevita Olimpiju.