#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel
#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel

Igokea m:tel slavila u Zagrebu

Igokea m:tel je na gostovanju u Zagrebu ostvarila pobjedu 82:77.

U prvoj četvrtini Cibona je imala početnu prednost, ali do kraja igrači Igokea m:tel-a su uspijeli da ostvare prednost od 16:15 na kraju prve četvrtine. Robinson je imao 4 asistencije, a Stivens je ubacio 7 poena.

U drugoj četvrtini Igokea m:tel održava stečenu prednost i ne dozvoljava Ciboni njenu prepoznatljivu igru. Voler je u drugoj četvrtini ubacio 7 poena, a ukupno 12 na poluvremenu, Tanasković je ubacio 9 poena. Kod Cibone najefikasniji u prvom dijelu bio je Nakić sa 8 poena.

Poslije pauze bila je ista slika na terenu, pred sam kraj četvrtine Cibona je bila u zaostatku ali je bolje finiširala i u poslednju četvrtinu se ulazi rezultatom 56:56.

Odlučujuća četvrtina u kojo se igralo koš za koš i u takvoj igri Cibona je došla do prednosti 73:72. Kapiten ekipe Marko Jošilo pokrenuo je seriju od 8:0, pogodio za 3 poena, Radanov je pogodio za 2, potom osvojena lopta Jošila za asistenciju Radanovu koji zakucavanjem postiže koš, pa opet trojka Jošila i Igokea m:tel je došla do 6 poena prednosti na minut do kraja. Do kraja su Igosi zadržali prednost i slavili u Zagrebu. Bila je to 14 pobjeda Igokea m:tel u AdmiralBet ABA ligi.

Najefikasniji u našoj ekipi bio je Stivens sa 21 poen i 7 skokova, bez promašaja iz igre. Voler je ubacio 17, Tanasković 12 poena 3 skoka i 3 osvojene lopte. Marko Jošilo je ubacio 11 poena, ostvario 6 skokova i 2 osvojene lopte, Radanov 9 poena i 4 asistencije, Robinson je uz 9 asistencija postigao 3 poena. Kod domaćih Rivers i Nakić po 13, Drežnjak i Branković po 12 poena.