Nakon gostovanja u Novom mestu gdje je Igokea zabilježila pobjedu nad Krkom 70:69 Igosi su otputovali za Split. Poslije 7 godina Igokea ponovo ima abaligaški duel u Splitu. 4. koloa ABA lige donosi susret Spita i Igokee koji se igra u subotu 24.10.2020. u 19:00. Zadnja utakmica u Splitu je završena pobjedom Igokee 68:60. Očekivanja u ovoj utakmici su nam iznijeli Nikola Jovanović i trener Dragan Bajić.

Nikola Jovanović, košarkaš Igokee:

Očekuje nas teška utakmica. Split je dobra ekipa koja igra odlično na domaćem terenu sto su pokazali protiv FMP-a. Moramo da uđemo sa velikom energijom i maksimalnom koncetracijom kako bi smo dobili taj meč.

Dragan Bajić, trener Igokee

Očekuje nas sigurno još jedno teško gostovanje. Mi smo poslije utakmice s Krkom direktno otputovali za Split. Poslije važne pobjede nad Krkom očekuje nas težak ispit protiv Splita. Ekipa Splita gleda svoju šansu na domaćem terenu dobije što više utakmica pa će tako i protiv nas gledati da ostvare pobjedu. Tim dosta dobro posložen i ta ekipa ima kvalitet. Pobijedili su neugodnu ekipu FMP-a, u Ljubljani su bili ravnopravan protivnik Cedevita – Olimpiji nekih 20 minuta i to dovoljno govori da taj tim zaslužuje respekt  i da moramo ući maksimalno ozbiljno. Ono što ću ja pokušati je da svoj tim koliko toliko odmorim od utakmice s Krkom i od puta koji je trajao 6 sati da se što bolje odmorimo i da uđemo što odmorniji u utakmicu. Kada smo krenuli na ovaj put rekao sam da želim i da ćemo pokušati da se kući vratimo sa dvije pobjede.