Igokea se sprema na put za Sofiju. U 23. kolu ABA lige očekuje ih gostovanje Levskom. U prvom susretu u Laktašima Igokea je zabilježila ubjedljivu pobjedu, a u drugi susret obe ekipe ulaze sa znatno izmijenjenim sastavima. Igokea i na ovo gostovanje odlazi da odigra najbolje što može i da pokuša da upiše novu gostujuću pobjedu što su danas na press konferenciji izjavili Marko Čakarević i trener ekipe Željko Lukajić.
Željko Lukajić, trener Igokee: 
Moramo ući sa dosta opreza. Nakon jedne duže loše serije, uspjeli smo kroz rad da dođemo do nekoliko vezanih pobjeda. Levski je tipična bugarska ekipa. Kada su na domaćem terenu oni se ne boje ni Lejkersa, mnogo šutiraju za tri poena, čak i centri šutiraju van linije 6,75 i ako im dozvolite te šuteve ne treba se čuditi zašto sve pogađaju. Oni su jedan od najpopularniji klub bugarskog prvenstva i činjenica da je trener pozvao navijače da dvorana bude puna govori dovoljno govori o njihovim ambicijama. Oni nemaju šta da izgube i pripremaju se za bugarsko prvenstvo. Mi smo osigurali opstanak, ali nama ostaje obaveza da produžimo pobjedničku seriju i pokušaćemo.
 
Marko Čakarevć, Igrač Igokee:
Idemo u goste ekipi Levskog koja od početka lige ima samo jednu pobjedu i poslednja je na tabeli. U toku sezone pretrpili su dosta promjena u igračkom kadru i sasvim sigurno ne dočekuju ovu utakmicu u nekoj pozitivnoj atmosferi. Međutim, oni će se sigurno potruditi da zabilježe pobjedu kao isvaka ekipa koja igra pred svojim navijačima ali mislim da ukoliko mi uđemo u utakmicu kao u prethodne mečeve koje smo odigrali veoma dobro, mislim sa možemo da nastavimo  da održimo dobru atmosferu. Naša želja je da odigramo dobro, da pobjedimo i da prvenstvo završimo sa što većim brojem pobjeda i naravno da uigravamo linije tima i što bolje se pripremimo za početak BH prvenstva.
 

Nenad Vuruna Tiki