U prvoj utakmici u novoj sezoni regionalne ABA Lige košarkaši Igokee izgubili su na domaćem parketu od ekipe Partizan NIS rezultatom 73:75. Imala je Igokea poslednji šut, ali prvo Von, pa zatim Lešić nisu bili precizni za 2 poena, te je na kraju beogradski tim odnijeo trijumf.

Rašad Von je sa 22 poena bio najefikasniji u Igokei, Aleksandar Cvetković je postigao 15, a Sava Lešić 10 poena. Na drugoj strani Ognjen Jaramaz je ubacio 13 a Kori Volden 11.

Igokea: Evans 2, Simeunović, Cvetković 16, Talić 2, Lešić 10 (5sk, 5as), Karinijauskas 3, Kliford 4, Stević 5 (11sk), Von 22, Ilić, Kočić, Tomas 9

Partizan: Volden 11, Zagorac 5, Pejdž 7, Gordić 5, Parahovski 4, Jamaraz 13, Veličković 9, Birčević 8, Janković 8, Tomas, Pejners 2, Mozli 3.

Marko Barać, pomoćni trener Igokee:

“Jednostavno, igrati utakmicu protiv Partizana samo na srce nije dovoljno. Dovoljno je da se uđe na loptu, dovoljno je da se pruži otpor ali da se pobijedi Partizan to nije dovoljno. Nedostatak fokusa od prvog do poslednjeg momenta. Ovo je nova ekipa, prvi put igra u ligi, prvi put je dosta igrača na ovom broju informacija i to moramo da popravljamo. Na tom fokusu moramo da radimo, na koncetraciji. Jednostavno, taj neki pokazatelj broja skokova, pokazatelj kontrole izgubljenih lopti u drugom poluvremenu pokazuje da smo igrali jako, što jeste prednost protiv Partizana ali to nažalost nije dovoljno da se dobije meč. Veliki minuti igrača koji su trebali da preuzmu odgovornost, premalo igrača koji su bili raspoloženi tokom utakmice, sve je to dovelo do ovakvog rezultata.”