Juniori Igokee sutra igraju protiv Mega Bemaksa u polufinalu U19 ABA Lige. Meč počinje u 15 časova, a u prvom terminu od 12 i 30 časova igraju Budućnost VOLI i Crvena Zvezda mts. Sve utakmice uživo će prenositi TV Arena Sport a ulaz je slobodan. U nastavku pročitajte izjave Dalibora Ilića i trenera Žarka Milakovića.

Dalibor Ilić

“Očekuje nas finalni turnir i nadam se da ćemo u mečeve ući kao u Zagrebu na polufinalnom turniru. Ekipa je predvođena dobro sa klupe, imaju ogronoman potencijal i sigurno nam neće nam biti lako. Međutim, pokušaćemo da iskoristimo sve njihove slabosti i pobijedimo. Na svim pozicijama su dobro raspoređeni i sve zavisi od načina na koji će se utakmioca otvoriti. Bitadze pruža dobre partije u seniosrkoj konkurenciji i sigurno će on biti dominantan ali i na sve ostale igrače treba obratiti pažnju. Tu su Mišković, Jovičić, Marjanović i još nekoliko igrača koji su izuzetno kvaliteni.”

Milaković Žarko

“Svi timovi koji su ušli među četiri imaju kvalitet. Što se tiče meča protiv Mege, oni poseduju odličan individalini kvalitet. Mi imamo kvalitet koji smo pokazali kroz ABA turnire i Prvu ligu i Kup RS i sa nestrpljenjem očekujemo početak turnira. Mega ništa ne prepušta slučaju imaju jaku logistiku. Mislim da će se pojaviti svi igrači u i da će oni nastupiti u najjačem sastavu. Na ovom turniru igraće košarkaši koji još nisu sazreli, njihovo iskustvo je sigurno hendikep i sigurno će biti grešaka, međutim, i jedan i drugi tim imaju veliki napadački potencijal i mislim da se ni mi  ni oni nećemo štediti. Vlada Vukojičić je veliko trenersko ime, i meni je veliki izazov da se taktički pokušamo nadmudriti.”