Košarkaši Igokee putuju u Zagreb puni samopouzdanja nakon utakmice prošlog kola protiv Krke. Pokazali su da mogu igrati  i sada naporan rad s treninga treba prenijeti i na teren. Ekipa Cedevite je jedna od četiri ekipe koju svi vide u Play Off-u ABA lige. Ove sezone je u ekipu Cedevite iz Aleksandrovca stigao i Nemanja Gordić koji je prošle sezone bio jedan od nosilaca igre Igosa, a u ovoj utakmici ukrstiće koplja sa nekim od prošlogodišnjih saigrača.

branko-jorovic

 

Izjavu pred nastup Igokee u 5. kolu ABA lige dali su pomoćni trener Milutin Latinčić i košarkaš Đorđe Drenovac.

Latinčić Milutin, pomoćni trener:

U Zagreb na utakmicu s ekipom Cedevite putujemo puni  samopouzdanja, koje proizilazi iz dobrog rada na treninzima i poslije pobjede nad Krkom. Svi momci su zdravi, dobro treniramo, i idemo u Zagreb sa željom da pružimo dobru utakmicu, ali i sa ambicijom da pokušamo iznenaditi. Cedevita je tim koji  je sastavljen za evroligu ali trenutno ne pokazuje taj nivo igre. Gledajući  neke snimke uvidjeli smo njihove mane koje ćemo pokušati iskoristiti.

Drenovac Đorđe, košarkaš Igokee:

Čeka nas težak meč protiv jedne ekipe koja svojim rosterom zaslužuje mjesto na Play Off-u ABA lige. Mi ćemo pokušati da iskoristimo pobjedu protiv Krke za neke pozitivne stvari koje su se desile na toj utakmici i da ih primjenimo protiv Cedevite.

Prije svega mislim na odbranu, koju smo pokazali u trećoj četvrtini protiv Krke, i trudićemo se da tako bude tokom cijele utakmice sa Cedevitom.

Radi se o kvalitetnom timu, evroligaškom, međutim i oni imaju neke svoje mane koje ćemo pokušati iskoristiti i ako se ukaže prilika da upišemo novu pobjedu. Naporno radimo na treninzima i nadam se da će taj trud da se isplati s nekim pozitivnim rezultatima u predstojećem periodu.