Sjajnom partijom tokom svih 40 minuta, na gostovanju protiv Rige, košarkaši Igokee došli su do prve pobjede u TOP 16 fazi FIBA Lige šampiona, 91:75.

Prva četvrtina:

Nakon prve četvrtine Igokea gubi 27:21 na gostovanju protiv Rige.

Aleksandrovčani su odlično otvorili utakmicu, u jednom trenutku imali i osam poena prednosti, ali je u završnici prvog perioda proradio šut domaće ekipe. Počeli su da pogađaju šuteve sa distance i uspjeli da dođu do preokreta. Najefikasniji u redovima Rige je Olmen sa 10 poena, dok Igokeu predvodi Ilić sa sedam.

Druga četvrtina:

I jedni i drugi su raspoloženi u šutu, u dosadašnjem toku utakmice, a bitna stvar za Igokeu u drugom periodu bio je učinak Nikole Jovanovića koji je ubacio svih 10 poena u ovoj četvrtini. Posebno je bila dobra njegova saradnja sa Stefanom Potom. Odličan je bio i Entoni Klemons koji je i najefikasniji sa 11 poena. Na drugoj strani Olmen ima 15.

Treća četvrtina: 

Aleksandrovčani su u jednom trenutku imali i 16 poena prednosti, a najzaslužniji u pravljenju razlike bio je Edin Atić koji je ubacio četiri trojke u ovom periodu. Ukupno ima 19 poena, dok je sjajno raspoložen i Entoni Klemons sa dva manje. Igokea je ukupno ubacila 11 trojki. Na drugoj strani najefikasniji je Olmen sa 20 poena, dok Pineiro ima 14.

Četvrta četvrtina:

Aleksandrovčani su bili maestralni u šutu za tri poena, a u posljednjoj četvrtini su samo uvećavali prednost. Domaći nisu uspjeli da u potpunosti isprate rafalnu paljbu Igokee i upisali su drugi ovosezonski poraz u evropskom takmičenju. Na kraju najefikasniji Edin Atić i Entoni Klemons sa po 23 poena, Jovanović je ubacio 12, a Jošilo, Talić i Ilić po 8 poena, Pot je dodao 7 poena.