Košarkaši Igokee igraće u finalu juniorskog šampionata,  iako su od većine ekipa u ligi mlađi godinu dana, Igosi su ove sezone nastupili sa ekipom momaka rođenih 1998. godine i uspjeli su da dođu do finala.

Igosi su u polufinalu slavili protiv banjalučkog Rukija 63:55 (15:17, 13:15, 19:12, 16:11)

Najefikasniji igrač u redovima Igokee je bio Žarko Rajković sa 16 poena devet skokova i 2 osvojene lopte,  dok je Darko Talić ubacio 14 poena imao devet skokova  1 blokadu 3 asistencije i 2 osvojene lopte, Lazar Đurović je ubacio 12 poena imao 8 skokova i 1 blokada, Saša Kelečević 8 poena i 4 skoka, David Stević 7 poena 4 skoka 2 osvojene lopte i 3 asistencije, a Slaviša Šljivić pored 4 poena upisao je i 7 skokokva 1 asistenciju i 2 osvojene lopte .

Na drugoj strani je najbolju partiju pružio Arsenije Vučković sa 22 ubačena poena i devet skokova.

“Mi smo svoj cilj ostvarili dolaskom na fajnal for. Kad vratim film, mi smo tek u septembru krenuli s ozbiljnim radom i došli do finala juniorske lige. Iza nas je veliki broj treninga, utakmica i poštenog rada, koji nas je doveo do finala. Ne smijemo zaboraviti da je ideja kluba stvaranje igrača i da je rezultat u službi igrača. Momci zaslužuju sve pohvale i oni su ovo zaslužili kao i Nemanja Nikolić, koji je trenutno na pripremema sa U-18 reprezentacijm Srbije. Jokić nam je povrijeđen, dok se Ristić povrijedio na početku meča”, rekao je  trener juniora Igokee Žarko Milaković.

Košarkaši Igokee igraće u finalu juniorskog šampionata protiv sarajevske ekipe Spars koji je bio ubjedljiv protiv Širokog 92:56.

Finalni meč je zakazan za 21.06.2015. u 13:30 u dvorani Mirza Delibašić u Sarajevu.

Igokea je jedina ekipa koja je uspjela pobijediti ekipu Sparsa u ligaškom dijelu takmičenja, a rezultat je bio 80:72.