Košarkaši iz Aleksandrovca danas putuju u Makedoniju gdje će gostovati u okviru 22. kola ABA lige, a domaćin im je ekipa MZT-a. Ekipa iz Skoplja je u prvom dijelu takmičenja trijumfovala u Laktašima 76:61, a naša ekipa iako desetkovana virusima i povredama putuje s namjerom da iznenadi domaćina i da se revanšira za poraz u prvom dijelu.

Utakmica se igra 15.02.2015 s početkom u 19:00 časova.

Dušan Katnić, igrač Igokee:

Sigurno je da idemo na jedno teško gostovanje, a MZT je odlična ekipa koja se značajno pojačala i koja igra dobro na domaćem parketu. Imaju identičan skor kao i mi. U prošlom kolu su doživjeli poraz, dok smo mi trijumfom protiv Olimpije sasvim sigurno vratili veliku dozu samopouzdanja i pokušaćemo da povežemo dvije pobjede. Imali smo zdravstvenih problema tokom sedmice, nekoliko igrača nije treniralo ali šta je tu je, mi idemo da pokušamo da dobijemo utakmicu, da pokažemo energiju i želju kao u prošloj utakmici i da dokažemo svima da taj trijumf protiv Olimpije nije slučajan.

Željko Lukajić Struja, trener Igokee:

Ta pobjeda protiv Olimpije nam je dala i vazduha i snage. Atmosfera je dobra ali raspoloženje narušava veliki broj izostanaka zbog treninga. Radili smo sa devet igrača, nismo uspjeli da napravimo neki koncept ili da uradimo neki situacioni trening kakav radimo pred svaku utakmicu. Ipak na ovu utakmicu putovaće deset igrača jer se Zlovarić priključio ekipi. U svakom slučaju idemo da vidimo koliko smo u stanju da ponovimo igru kao protiv Olimpije.

U prvom dijelu MZT je odigrao jako dobro, s druge strane mi nismo pružili neku naročitu partiju i nadam se da ćemo uspjeti da se revanširamo u ovom meču. MZT nije ekipa kakva je bila u tom prvom dijelu. Značajno su se pojačali. Ono što mi moramo da uradimo je da napravimo drugi odnos prema igri. Moramo biti svjesni činjenice da su oni značajno pojačalli tim, stigli su i Samradžijski i Sinovec i to je sada jedan mnogo respektabilniji tim. U prednosti su i zbog domaće publike ali sam uvjeren da imamo snage da iznenadimo.