Košarkaši iz Aleksandrovca u 18. kolu dočekuju ekipu Cedevite. Ekipa iz Zagreba je upisala 11 pobjeda ove sezone dok je Igokea na 5 pobjeda ove sezone. Očekuje nas jedna uzbudljiva košarkaša predstava u Laktašima koja startuje u nedjelju 18.01.2015. u 17 časova. Marko Čakarević je počeo s treninzima, ali će svoj povratak na teren tražiti na nekoj od sledećih utakmica.

Đorđe Milošević, igrač Igokee

Cedevita je trenutno  među tri ekipe u ABA ligi, tim koji je u ovoj sezoni igrao u Euroligi što znači da zaista imaju veliki kvalitet. U prošlom kolu su doživjeli kiks u Valjevu i sigurno će doći ovde u Laktaše da pokušaju da se vrate na taj pobjednički kolosjek. S druge strane, mi smo u seriji od tri vezana poraza, i takođe želimo da prekinemo seriju loših rezultata. Na treninzima pokušavamo da ispravimo sve ono što možemo u ovom trenutku  i svakako idemo na pobjedu. Znamo da to neće biti lako da se ostvari. Cedevita na svakoj poziciji ima dva vrhunska igrača, nemaju nekih velikih mana, ali mi ćemo pokušati sa velikom energijom, jakom odbranom i brzom tranzicijom pokušati da iznenadimo favorita.

Željko Lukajić, trener Igokee

Imaju izvanredan šut sa distance i za tri poena. Počevši od plej-mejkera Gordića i Ukića, Zupčić je izvanredna trojka, Pilepić je fantastičan šuter, Babić odlično otvara, pod košem ćemo sigurno imati problema jer je Bilan jako iskusan, igraju dosta na njega, a zbog činjenice da imaju odličan šut iz vana teško je očekivati da možemo napraviti pomoć unutrašnjim igračima.

Takođe ih krasi to da imaju disciplinu odbrane jer je njihov trener Repeša stara jugoslovenska škola koja se više oslanja na odbranu. Čeka nas sigurno jedna teška utakmica. Mi ćemo pokušati odigrati dobru utakmicu, da pokušamo dizati formu i suprostaviti se na pravi način.