Na skupštini regionalnog takmičenja u Beogradu generalni menadžer Igokee Igor Dodik jednoglasno je izabran za novog predsjednika i tu funkciju obavljaće naredne sezone. Skupština je zaključila i kako je protekla sezona bila uspješna.

Prva liga je po svim aspektima otišla korak naprijed, što je uz premijerna izdanja Druge lige, juniorskih turnira i Superkupa, omogućilo stvaranje idealnog ambijenta za razvoj i promociju košarke. U prilog tome govori rast posjete u dvoranama na mečevima Prve liga za čak 24,5 odsto u odnosu na sezonu 2016/17, kao i znatno veću posjetu korisnika na oficijalnim sajtovima i svim društvenim mrežama”, navodi se u saopštenju.

Skupština je odlučila da Igokea bude domaćin Superkupa na kojem će osim našeg kluba kao organizatora učestvovati sedam najbolje plasiranih ekipa iz sezone 2017/18: Budućnost, Crvena zvezda, Cedevita, Mornar, Partizan, Zadar i Olimpija.

Regularni dio ABA Lige Igokea počinje 29. septembra utakmicom u Laktašima, a prvi gost u novoj sezoni biće nam Mega Bemaks.