#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel
#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel

“Igosi” protiv renoviranih “Pantera”

Košarkaši Igokea m:tel putuju na utakmicu 19. kola AdmiralBet ABA lige koja se igra u Železniku sa ekipom FMP Soccerbet.

Igosi koji u u prošlom kolu trijumfovali u Laktašima ostvarili su 11-u  pobjedu u ligi, a ekipa iz Železnika je porazom u Splitu ostala na 5. pobjeda.

U prvom dijelu takmičenja FMP je slavio u Laktašima košem sa zvukom sirene, tako da ekipa Vladimira Jovanovića ima motiv za revanš.

Na press konferenciji prije polaska na utakmicu Vladimir Jovanović, trener Igokea m:tel je podijelio svoje viđenje predstojeće utakmice:

„Očekuje nas utakmica u Železniku, ekipa FMP-a sigurno je jedna od najboljih ekipa u ligi, ako se pogleda roster. Nisu na mjestu na kom su očekivali da budu, i objektivno po jačini svog rostera kojeg imaju to zaslužuju. Imali su turbulentnu sezonu do sada, promijenili su i dva trenera, ali sigurno da poslije ove doselekcije i sa novim trenerom je nesumnjivo da će kod igrača donijeti neku reakciju. To sve nama čini jedno teško gostovanje. Sa Rebecom, Kuzmićem, Subotićem, Stojanovićem i Fosterom to je jedna potpuno nova ekipa u odnosu na početak sezone. Nama će prije svega biti potrebno puno koncetracije da sprovedemo neke naše planove u djelo i da odgovorimo na njihovu čvrstu igru te da probamo da iskontrolišemo skok, mislim da je to veoma važno.“