#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel
#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel

Igosi putuju u Čačak

U nedjelju 29.10.2023. Igokea m:tel igra utakmicu 5. kola AdmiralBet ABA lige u Čačku, a sastaje se sa ekipom Borac Mozzart, meč počinje u 17:00 časova. 

Igosi u Čačak dolaze s 3 vezane pobjede, a Borac Mozzart je ostvario 2 pobjede do sada, i sigurno je da će imati prednost domaćeg terena i podrške u svojoj dvorani. 

Tim Vladimira Jovanovića putuje u Čačak jednom ozbiljnom protivniku, a trener Vladimir Jovanović je iznio svoje viđenje:

“Ekipa Borca je u dobroj formi, otvorili su sezonu sa dvije velike pobjede. Pokazali su i protiv Crvene zvezde da mogu parirati i jačima od sebe. Posebno su nezgodni na domaćem terenu, gdje igraju brzo i sa puno tranzicije. Mnogo poena postižu iz tih nekih kontri. Napadaju protivniku leđa i mislim da je jedna jako zahtjevna utakmica ispred nas u tom smislu. Moramo da zaustavimo njihovu tranziciju i da budemo defanzivno dobri. Doveli su pojačanje, stigao je Danilo Tasić i to će sigurno da da dodatnu dimenziju njihovoj igri, ali mi imamo svoje kvalitete i nadam se ćemo odigrati kako očekujemo.”

Nikola Marić, košarkaš Igokea m:tel:

“Igramo protiv jedne ekipe koja je vrlo dobra i koja igra dobro na početku sezone. Spremamo sešto bolje za njih, a potrebno nam je  da ispoštujemo ono što trener očekuje od nas, ako budemo skoncentrisani i poštovali sve ono što smo pripremali imaćemo šansu da dođemo do pobjede.”