U poslednjem meču osmog kola ABA Lige košarkaši Igokee izgubili su u Baru od ekipe Mornara 87:83. Vraćala je Igokea rezultat u par navrata kada se činilo da je sve gotovo. Pri rezultatu 83:81 za Mornar, na 15 sekundi do kraja Mićović je pogodio trojku za Mornar, Li je pogodio za 86:83 ali je ostalo premalo vremena. Igokea je napravila faul nad Rosom koji je pogodio jedno bacanje za konačnih 87:83.

U našem timu Li je na debiju postigao 18 poena, Ponjavić je upisao 16 a Glogovac 14 poena. Nidam je bio najbolji u redovima Mornara sa 22 postignuta poena, Ros je postigao 14, Vranješ 13 a Luković i Mićović upisali su po 11 poena.

Dragan Bajić, trener Igokee:

“Krenuli smo u Bar sa željom i voljom da pobijedimo. Bez obzira što smo bili oslabljeni, mislim da smo imali šansu da osvojino bodove, da nismo većim dijelom utakmicve bili dekoncentrisani. Pravili smo neke početničke greške pogotovo kad je odbrana u pitanju. Nismo imali međusobnu konunikaciju, ispadali smo iz ritma, a znali smo da Mornar može u naletu da ubaci deset poena za jedan minut. Imaju dobre igrače, dobre šutere iz tranzicije, kvalitetan kontranapad i znaju svaku grešku da kazne. Moramo dobro da treniramo ove sedmice i, ako bog da, kompletni dočekamo Cibonu u utakmici koja nam je veoma bitna. Čestitam igraćima Mornara na, može se reći, zasluženoj pobjedi.”

Aleksandar Ponjavić, igrač Igokee:

“Čestitam Mornaru na pobjedi. Došli smo bez dva veoma bitna igrača Đorđa Miloševića i Nikole Jevtovića. Počeli smo sa nižom petorkom, postojala je bojazan da ćemo imati problema sa skokom, ali izborili smo se s tim. Štaviše, imali smo više skokova od ekipe Mornara. Nekim našim greškama u prvom poluvremenu dozvolili smo da se domaćin odlijepi na dvocifrenu prednost. U drugom poluvremenu zonom smo uspjeli dadođemo u egal utakmicu. Nažalost, nismo imali snage da prelomimo rezultat.”