#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel
#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel

Igosi u Baru

Nakon dva vezana gostovanja u Podgorici i Zadru, sada je na redu treće i to u Baru gdje će Igokea pokušati da prekine seriju od četiri poraza.

Tim Vlade Jovanovića se bori za poziciju koja vodi u doigravanje, dok se ekipa iz Bara bori za opstanak u ABA ligi. Očekuje nas jedan uzbudljiv meč, i obe ekipe traže pobjedu.

Vladimir Jovanović je u najavi meča izjavio:

“Ekipa Mornara je sigurno u situaciji u kojoj nije željela da se nađe pred početak prvenstva. Grčevito se bore za opstanak što nama čini posao vjerovatno težim nego što bi bilo u nekim drugim okolnostima. Nije lako igrati u Baru, imaju oni puno kvalitetnih pojedinaca koji mogu da iznenade na svakoj utakmici. Nama je sigurno bitno utakmica, iako je treće gostovanje zaredom želimo da izađemo iz rezultatske krize, želimo i da igrmao bolje i nadam se da ćemo biti u stanbju da odigramo najbolje i da ispoštujemo neke dogovore i da se vratimo na neki put koji smo zacrtali. Mislim da puno od nas zavisi i mi ćemo dati sve od sebe da budemo dobri u Baru”

“Poslije gostovanja u Podgorici i Zadru očekuje nas treće vezano gostovanje u Baru. Stanje na tabeli nije prava slika Mornara, imaju dobar tim. Mi smo vrijedno radili i pripremali se za tu utakmicu i mislim da bi trebalo da dobro uđemo u utakmicu te da damo svoj maksimum i da se kući vratimo s pobjedom”, izjavio je mladi Ognjen Radošić.

Duel Mornara i Igokea m:tel igraće se u petak, zakazan za 18 časova u SC Topolica u Baru.