#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel
#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel

Igosi u Beogradu završavaju polusezonu s Megom

Košarkaši Igokea m:tel u Beogradu završavaju polusezonu sa ekipom Mega MIS. Utakmica se igra u Hali sportova Ranko Žeravica 25.12.2023. a početak je zakazan za 18:00.

Na press konferenciji trener ekipe Vladimir Jovanović i igrač Nikola Marić dali su izjave za klupski sajt i najavili utakmicu 13. kola AdmiralBet ABA lige.

Vlada Jovanović, trener Igokea m:tel:

„Došli smo do tog poslednjeg kola u prvom dijelu sezone, praktično je pola sezone prošlo.

Očekuje nas fenomenalna ekipa Mega MIS, trener Marko Barać već drugu godinu za redom radi fenomenalan posao sa najmlađim timom i oni su zaista na mnogim utakmicama pokazali vanserijski talent i kvalitet. Biće to jedna zahtjevna utakmica, biće nadam se dora košarka gdje će i naši neki mladi igrači da pokažu  svoj talent i kvalitet i generalno navijači će moći uživati u dobroj košarci. 

Mi se spremamo kao i za svaki meč, najbolje što možemo, imali smo i odlazak  nekih igrača i sigurno da nismo isti tim kao na početku sezone, ali imamo istu želju i iste ambicije, i daćemo sve od sebe da budemo pravi.“

Nikola Marić, igrač Igokea m:tel:

„Igramo protiv jedne mlade i opasne ekipe Mega MIS. Moraćemo da sa istom energijom i intezitetom kao i oni, naravno i da ispoštujemo dogovor iz svlačionice kako bismo izašli sa pobjedom. Osim stvari koji se  dešavaju kao što je odlazak Tanaskovića moraćemo da se prilagodimo tome i uradimo stvari koje nam trener kaže i da odnesemo još jednu pobjedu kući.“