#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel
#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel

Igosi u Podgorici

U Podgorici se sastaju SC Derby i Igokea m:tel, domaća ekipa ima dva, a Igosi 4 uzastopna poraza u AdmiralBet ABA ligi. Obe ekipe žele da prekinu negativnu seriju, a trener Jovanović respektuje protivnika, ali ako budu ispoštovali ono što su spremili nadaju se dobrom rezultatu. Utakmica se igra u Morači s početkom u 21:00.

Izjavu pred utakmicu sa ekipom SC Derby dao je Vladimir Jovanović, trener Igokea m:tel.

“Ekipa SC Derby je talentovana i kvalitetna ekipa, koja je pretrpjela promjene u rosteru, otišao im je Kamenjaš i to se osjetilo u igri. Imaju 2 poraza iza sebe, ali su veoma kvalitetni i imaju puno napadačkih opcija. Mladi su i talentovani, potentni u odbrani i u napadu i sigurno da na njihovom terenu nije lako sa njima igrati. Mi smo imali ove nedjelje vremena da treniramo i da se spremimo i pored svih ovih promjena koje smo mi pretrpjeli u rosteru tako da ćemo pokušati da budemo u dobroj koncetraciji, ove neke stvari koje pripremamo da ih ispoštujemo, da budemo konkurentni u većem dijelu utakmice i ukoliko bude priilike  za nešto više da to iskoristimo.”

Mihailo Bošković, igrač Igokea m:tel je iznio svoje viđenje utakmice u Podgorici.

 “Gostujemo u nedjelju ekipi SC Derby, koja je ostala bez svog najboljeg igrača i zadnje dvije utakmice su izgubili i siguran sam da će u ovaj meč ući jako. S naše strane mi smo trenirali jako, spremali smo se i siguran sam da će to biti jedna jaka i čvrsta utakmica.”