8.kolo ABA lige donosi nam utakmicu u Zagrebu, gdje se sastaju Cibona i Igokea, a meč počinje 01.11.2015. u 17 časova. Igokea se nada da će protiv Cibone upisati 5 prvenstvenu pobjedu, dok u sastavu iz Zagreba najavljuju da će odbraniti domaći teren. U sastavu Igokee i dalje ne računaju na Čakarevića i Krstića, a Cibona takođe ima problema sa povredama Krušlina, Mavre i Zubca.

Željko Lukajić, trener Igokee:

Cibona zaslužuje izuzetan respekt jer su kombinacija super talentovanih mladih igrača i iskusnih košarkaša. Doveli su Joksimovića koji je na Evropskom prvenstvu bio u reprezentaciji Slovenije i Florensa kojem takođe ABA liga nije nepoznata jer je igrao u Zadru, a obojica su svojevremeno bili članovi Igokee. Vratio im se i Hukić nakon povrede. Pojačali su tranziciju igre, ubrzali su napad i u poslednje dvije utakmice su pokazali da su u velikoj mjeri podigli nivo igre. Izgubili su na jednu loptu u Skoplju od MZT-a i pobijedili su Benfiku u Lisabonu u Euro kupu što jasno pokazuje da dolaze u bolju formu. Mi ćemo tražiti svoju šansu, želimo da iz dobre energije iz kvalitetne odbrane dođemo do pozitivnog rezultata. Želimo da tečnost u napadu bude bolja, imamo već drugu sedmicu kontinuitet treninga, bez zgusnutog rasporeda utamica. Ukaže li se šansa, a tražimo je svakako, pokušaćemo da je iskoristimo jer želimo te bodove sa kojima bismo što prije ostvarili svoj cilj, a on je poznat, opstanak u ligi.

Nemanja Todorović, igrač Igokee:

Očekuje nas još jedna teška utakmica protiv jedne iskusne ekipe na njihovom terenu. Cibona je sada pojačana Florensom i Joksimovićem i sigurno da će ući izuzetno motivisano u tu utakmicu kako bi popravili loš utisak sa početka sezone. Mi smo trenirali kvalitetno ove sedmice, idemo u punom sastavu,  i ako budemo ušli u tu utakmicu sa jakom odbranom, ukoliko iskontrolišemo njihovu skok igru, mislim da nećemo doći u velike probleme i da ćemo zabilježiti još jednu pobjedu.