Naši juniori su na svom parketu zabilježili drugu pobjedu u okviru  I lige RS, gdje su savladali ekipu Sutjeske iz Foče rezultatom 86:75.

OKK KOZARA – KK SUTJESKA 86:75 (17:20, 25:21, 14:19, 30:15)

Dobrom odbranom tokom čitave utakmice domaći nisu dozvolili gostima iz Foče da stvore neku ozbiljniju prednost i pokazali su da i kao najmlađi tim lige mogu da se nose sa mnogo iskusnijim ekipama. Na poluvrijeme odlaze sa minimalnom prednošću 42:41.

U trećoj četvrtini došlo je do malog prekida, kada je naš Dalibor Ilić nakon duela ispod koša ostao da leži na parketu. Srećom, sve se dobro završilo i brzom reakcijom fizioterapeuta i doktora, ispostavilo se da nije došlo do ozbiljnije povrede.

Ova nezgoda je dala vjetar u leđa ekipi Kozare, i velika agresivonost u nastavku, prije svega u odbrani, dobra organizacija napada , i nekoliko važnih trojki Lakića, Blesića i Cvetića u četvrtoj četvrtini, donose nove bodove našem timu.

Najefikasniji kod domaćih bili su Janković sa 25 poena (5sk, 6as), Lakić sa 14(7sk, 4as). Blesić i Cvetić su dodali po 11. Raspoložen je bio i Obradović koji je upisao 7 poena i ostvario 10 skokova, a Ilić uprkos povredi i samo 13 minuta provedenih na parketu, uspio je da dođe do 10 poena.

Kod gostiju Živanović je imao 23, Sladoje i Bodiroga po 16, i Đerić sa 10 poena.

 

Narednu utakmicu juniori igraju već u srijedu od 18 časova, kada gostuju ekipi KK HEO iz Bileće.