Poslije pobjede nad Sutjeskom, juniori nisu uspjeli da donesu dva boda sa gostovanja u Bileći. Ekipa KK HEO je trijumfovala rezultatom 70:55.

KK HEO – OKK KOZARA 70:55 (18:13, 17:9, 15:18, 20:15)

Malo je nedostajalo da juniori naprave iznenađenje u Prvoj ligi i vrate se sa gostovanja sa prvom pobjedom.

Prvo poluvrijeme odigrano sa dosta “respekta” i grča, gdje naš mladi tim skuplja iskustvo sa ovako nezgodnih gostovanja u pravoj košarkaškoj atmosferi. Odbrana je ta koja je fukcionisala gdje nam je u napadu nedostajao pravi ritam, u odsustvu Dalibora Ilića zbog nezgodnog pada u prošlom kolu.

Sredinom treće četvrtine hvatamo i nepadački ritam, uspijevamo da smanjimo zaostatak na -7 na 3 minute do kraja, neiskustvom ulazimo u prebrza riješenja. Nedostatak koncentracije i par loših odluka spriječilo je da dođemo do novog podviga u I ligi RS. Domaći ponovo šutevima za tri poena odlaze na dvocifrenu prednost, i postavljaju konačnih 70:55.

Kod nas najefikasniji je bio Janković sa 24 poena, 15 je dodao Blesić, a Lakić 11. U jednom trenutku na parketu su se ravnopravno nosili sa mnogo iskusnijim igračima, Petković, Sekulić, Vuković i Obradović, naši dječaci svi rođeni 2000. godine.

HEO su do pobjede vodili Savić sa 21, Kuljić sa 14 i  Agramović sa 12 poena.

 

I ovom prilikom se zahvaljujemo našim sportskim prijateljima iz Bileće, koji su nas ugodno smjestili i učinili da naš boravak bude kao kod kuće. Želimo im sve najbolje u nastavku sezone.