Košarkaši Igokee pred drugi dio regionalne ABA lige dobili vrijedno pojačanje

 

Dušan Katnić, košarkaš koji je na početku sezone iz Igokee prešao u slovenačku Krku iz Novog mesta vratio se u tim iz Aleksandrovca sa kojim je potpisao ugovor do kraja sezone. Saradnja je sporazumno prekinuta sa Nemanjom Todorovićem koji viče nije član Igokee.

 Igor Dodik, generalni menadžer Igokee najavio je promjene unutar tima, a ono što je rečeno to je i učinjeno. Uprava Igokee postigla je dogovor sa Dušanom Katnićem, plej-mejkerom koji je u prošoj sezoni nosio dres Igokee, a sportski direktor Pavle Ćorović ističe da je ovo košarkaš na kojeg se računalo i na samom početku sezone.

Katnić je grač koji igra na poziciji pleja, a dres Igokee nosio je u prošloj sezoni u kojoj je sa timom iz Aleksandrovca osvojio duplu krunu. Nakon Igokee jednu polusezonu proveo je u slovenačkoj Krki, a u karijeri je nosio dres Radničkog iz Kragijevca, Anvila, Telenta, Mega Vizure i Crvene zvezde.

Trener Igokee Željko Lukajić zadovoljan je činjenicom da je upravo Katnić pojačao njegov tim, s obzirom da se radi o igraču koji je već bio u Igokei i koji će se uklopiti mnogo brže od bilo kog drugog pojačanja.

-Pozicija plejmejkera u svakom timu je jako bitna pa je tako i kod nas. Sigurno da će nam Katnić mnogo pomoći na toj poziciji s obzirom na fizičke predispozicije koje ima i igru koju je pokazao u prošloj godini. Pozitivno je što ne dolazi u nepoznato, takođe, za nas je jako bitno to što dobijamo jednog igrača koji je pokazao da ima kvalitet, a pri tom, dolazi iz takmičarskog pogona, nije van forme i siguran sam da će se lako i uključiti s obzirom da je on u prošloj sezoni imao saradnju sa nama i zna šta ga čeka i očekuje u radu i ono što je možda takođe bitno je da i on želi da se vrati u Igokeu – rekao je trener Aleksandrovčana Željko Lukajić.

Promocija u Topoli

Košarkaši Igokee juče su, u sklopu akcije koju provodi ovaj klub, posjetili Osnovnu školu Petar Kočić u Novoj Topoli gdje su se družili sa osnovcima, a njihov dolazak izazvao je veliko oduševljenje. I ovaj put košarkaši su pozvali mališane na utakmice Igokee i podijelili im karte za utakmicu protiv Cedevite.15

18

28

35

39

56

54