Saradnja sa dosadašnjim trenerom Željkom Lukajićem je produžena na još dvije sezone. Nakon uspješnih 6 mjeseci i osvajanja Kupa i titule u prvenstvu, uprava i trener su zaključili da se saradnja nastavi na obostrano zadovoljstvo.

-Kao što smo i najavili nakon osvajanja titule, da je naša vizija da treneru damo kontinuitet rada, sada smo potvrdili nastavkom saradnje. Kao i do sada, ambicije Igokee su da osvoji domaće prvenstvo i da bude stabilan ABA ligaš. Pred trenera je postavljen uslov da Igokea igra brzo i atraktivno i da se u prvi tim priključe igrači iz naših mlađih kategorija. Nastojaćemo da održimo na okupu tim od prošle sezone. Njima ćemo dodati nekoliko mladih igrača i definitivno se okrenuti stvaranju igrača za budućnost, jer imamo velike potencijale. U narednim danima ćemo znati sa kojim će igračima biti produžena saradnja. – jasan je generalni menadžer Igokee Igor Dodik.

Željko Lukajić je potvrdio produženje ugovora i najavio da će se nastaviti tamo gdje se stalo. Očekuje nas veliki posao od kojeg ne bježimo. Slijedi nam pravljenje ekipe koja će od početka sezone biti spremna da odgovori zadanim ciljevima, a isto tako da nastavimo sa stvaranjem mladih igrača koji će u budućnosti biti nosioci igre prvog tima. – izjavio je Željko Lukajić Struja.