Igokea je sinoć u Zagrebu izgubila od Cedevite 100:80. Na ovom meču Igokeu je predvodio trener Žarko Milaković, koji je na klupi naslijedio Nenada Trajkovića.

U našem timu Sava Lešić je postigao 17 poena uz 7 skokova, pratio ga je Adamović sa 15 poena i 7 asistencija, Tomislav Zubčić je ubacio 13, a novo pojačanje Letejvius Vilijams meč je završio sa 10 poena.

Kod Cedevite Kuk je postigao 26, Kobs 20, Bel 14, a Katić 10 poena.

“Čestitam Cedeviti na zasluženoj pobjedi. Oni su se digli poslije promjene trenera i promjene nekih situacija u rosteru. Ovo im je druga vezana pobjeda iz dobre igre i želim im sreću u nastavku sezone. Što se nas tiče, ne možemo igrati 30 ili 35 minuta, nego moramo igrati 40 minuta. U najavi utakmice sam govorio da moramo biti odgovorniji u obrani, što nismo u zadnjoj četvrtini uspjeli. 19 izgubljenih lopti je puno. Sigurno da nas je i Cedevita natjerala na to. Mi ne smijemo krivca tražiti u pojedincu, nego se moramo okrenuti timskoj igri da se pokušamo što prije podići za utakmicu protiv Olimpije u petak.” – rekao je poslije meča naš trener Žarko Milaković.