Igokea je nastavila sa stvaranjem mladog tima, koji će se boriti u ABA ligi, Prvenstvu BiH, Kupu BiH i Kupu Republike Srpske.

Đorđe Milošević, koji je došao na probne treninge, zadovoljio je stručni štab i potpisao dvogodišnji ugovor. Momak koji je rođen 20. 06. 1993 u Jgodini, a igračko iskustvo sticao u ekipama Jagodine, Hemofarma, Vršca biće konkurent za vanjske pozicije u rotaciji.

” Đorđe je jedan od mladih igrača na koga računamo u sledećih nekoliko godina. Na njima će se zasnivati igra našeg kluba. Pored Miloševića, tu su i igrači u koje ulažemo i sa kojima radimo nekoliko godina, kao što su Bunić, Radukić, Knežević takođe i Zlovarić i Predić, kao i ostali igrači koje sam zaboravio sada da istaknem. Ima tu još igrača koji se još potvrđuju i sa kojima ćemo ozvaničiti saradnju narednih dana. Od pojačanja, trebaju nam iskusna četvorka i jedan visoki igrač na centarskoj poziciji.” kaže Milutin Latinčić.

milosevic-trening

“Veoma sam počastvovan što sam postao član KK Igokee, ABA liga je jedno novi,  veliki izazov  za mene. Na svakom treningu i na svakoj utakmici pružiću svoj maksimum kako bi ekipa ostvarila što bolji rezultat. ” izjavio je Milošević nakon potpisivanja ugovora.