Dražen Zlovarić se obavezao na trogodišnju vjernost Igokei. Zlovarić  je rođen 1990. godine, a studirao je psihologiju na univerzitetima Džordžija i Čatanuga iz Tenesija. Visok je 207 centimetara i težak 106 kilograma, iako se prirodnije osjeća na poziciji ‘trojke’, u SAD je okarakterisan kao klasični krilni centar.

Odlični atleta, istakao se kao veoma uporan radnik koji ume da pogodi i sa distance, a prosječno je bilježio 8,2 poena uz 4,6 skokova po utakmici.

zlo2

Zlovarić, koji dolazi sa univerziteta Džordžija i Čatanuga igrao je prosle sezone u Beču.

Zlovarić je izrazio svoje zadovoljstvo postignutim sporazumom i nije krio oduševljenje uslovima koji vladaju u klubu.
“Ovakve uslove jos nisam vidio nigdje u Evropi. Mogu ih uporediti sa uslovima koje sam imao u Americi, gdje vlada izuzetna disciplina i posvećenost košarci. Tako je i ovdje i smatram da je ovo prava sredina da za tri godine napredujem kao igrač. Treneri i medicinsko osoblje su izuzetni profesionalci i na usluzi su igračima bukvalno u bilo koje vrijeme. Imam još jedan motiv za dolazak na ove prostore jer je moja porodica iz Kneževa i na početku rata smo se preselili u Srbiju. Sada se vraćam u svoj zavičaj, nakon Amerike i siguran sam da je ovo pravi potez!” jasan je Zlovarić.

Jednu od najboljih utakmica u karijeri, gdje je upisao 15 poena i 10 skokova,  odigrao je protiv univerziteta Kentaki sjajne generacije koju je predvodio skorašnji prvi pik Entoni Dejvis. Sa njim su 2011. godine u NBA ligu iz tog tima otišla još petorica košarkaša.

Dražen Zlovarić je prošle sezone bio na probi u Partizanu, zatim potpisao za turski klub Balikesir, a sezonu je završio u  Zepter Vienna.