Košarkaši Igokee sinoć su u izuzetno zanimljivom duelu u Laktašima poraženi od MZT-a iz Skoplja rezultatom 99:108. Imala je Igokea pobjedom šansu za jedno od prva tri mjesta, ali trojkama gostiju i lošim skokom u poslednjoj četvrtini tim Dragana Bajića ostaje na dvije pobjede i isto toliko poraza u četiri odigrana meča.

Najefikansiji u domaćem sastavu bio je Wright sa 29 poena, Vašington je postigao 21, Milošević 13 a Jevtović 11 poena. Za MZT Stojanovski je upisao 23 poena, pratili su ga Minčev sa 19, Bejli i Trajkovski po 17, i Lalić sa 14 poena.

U narednom meču Igokea gostuje ekipi Partizana u Beogradu.

Dragan Bajić, trener Igokee:

“Čestitam MZT na zasluženoj pobjedi, a mi ni jednim segmentom nismo zaslužili da dobijemo. Upozoravao sam cijelo vrijeme šta će se desiti ako uđemo mekano. Nismo koristili taktičke faulove, u nekoliko momenata smo se uspjeli vratiti, a na kraju mislim da je ofanzivni skok presudio . Napadački gledajući, MZT je igrao sa niskim igračima, pokušao sam da odgovorim ali na kraju nismo uspjeli da pobijedimo i smatram da sam ja najveći krivac.”

Vuk Radivojević:

“Čestitam MZT-u na pobjedi, svi su nas dizali ali smo uradili sve što nismo smjeli. Nismo bili tim kao na prethodne dvije. To se odrazilo na rezultat, MZT je znao šta hoće pogađao je dosta šuteva ali to smo im mi dozvolili. Pravili smo dosta gluposti u ovoj utakmici, a MZT je zasluženo slavio. Mi nismo toliko veliki i svaku utakmicu moramo da igramo sa 110 posto.”