Odlazak na utakmicu 22. kola ABA lige u Novo mesto gdje se u subotu 30.01.2016.  Igokea sastaje sa ekipom Krke će nam pokazati da li ekipa Igokee može nastaviti u istom ritmu nakon tri vezane pobjede. U prvom dijelu prvenstva Krka je u Laktašima slavila rezultatom 65:54, a u taboru ekipe iz Republike Srpske se nadaju da mogu da se revanširaju za taj poraz.

Osim Nikole Pešakovića koji se povrijedio na utakmici s Cibonom i kojeg čeka duži oporavak i kome svi u klubu žele brz povratak na teren, svi su spremni za duel s Krkom.

Dragan Bajić, trener Igokeee

 

Gledajući zadnju utakmicu ekipe  Krke protiv MZT-a vidi se da je to skroz suprotno onom što je Krka igrala do sada gledajući i odbrambeno i napadački. Povećana je agresivnost u odbrani i sa puno discipline u napadu, što je vjerovatno došlo s promjenom trenera ekipe. Mi smo imali dovoljno vremena da se dobro pripremimo za ovaj meč i nadamo se da ćemo odgovoriti na te nove sisteme u igri Krke. Sigurno je da smo sada u lakšoj situaciji i da ćemo imati mnogo manja pritiska u odnosu na prethodne mečeve koje smo igrali. Ta doza pritiska će sigurno biti na strani Krke što ćemo mi pokušati iskoristiti i izaći iz tog meča s pozitivnim rezultatom. Zdravstveni bilten je dobar, osim Nikole Pešakovića koji je doživio tešku povredu koljena na utakmici sa Cibonom i za koga je ova sezona završena, a kome mi svi iz kluba želimo brz i uspješan oporavak i da iz ove povrede hrabro izađe.

 

Krstić Nemanja, igrač Igokee:

Poslije vezane tri pobjede imamo obavezu da nastavimo da igramo u takvom ritmu i da bi nam pobjeda nad Krkom mnogo značila u smislu ostvarenja cilja za ovu sezonu. Što se tiče same utakmice neće biti lako gostovanje, Krka je dobar tim koja je promjenom trenera počela da igra mnogo bolje. Mi moramo da se fokusiramo na nas i našu igru i da prije svega budemo agresivni u odbrani i skoncetrisani u napadu. Ako ispoštujemo principe i dogovore iz svlačionice i sa treninga na dobrom smo putu da slavimo u ovom meču.