Stefan Nastić, centar Univerzitatea Stenford koji je trebao doći u Igokeu na svom  Twiter profilu objavio je da nikada nije potpisao ugovor sa ovim klubom, a kako saznajemo ovaj košarkaš će potpisati četverogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

”Suprotno onom što je bilo objavljeno na internetu, ja nikada nisam potpisao ugovor sa košarkaškim klubom Igokea. Ja tražim opcije i očekujem novo poglavlje”, napisao je Nastić na Twiteru.

Trener Igokee Željko Lukajić ističe da je Nastić izigrao povjerenje prije svega svoje menadžerske agencije, međutim, ističe da u Igokei  nema nervoze svog svega što se dogodilo.

– Istina je da Nastić nikada nije potpisao ugovor sa Igokeom, međutim, mi smo potpisali ugovor sa njegovom menadžerskom agencijom i praktično je sve bilo završeno oko njegovog prelaska u naš klub. Nastić se ponio izuzetno neprofesionalno i izigrao povjerenje svoje agencije, a mislim da je time najviše naštetio sebi. Slušajući savjete pojedinih ljudi iz Novog Sada, trenera koji su ga savjetovali zbog sitnih ličnih interesa, nazivajući pri tom Igokeu pogrdnim imenom, on je izabrao klub u kojem objektivno neće dobiti šansu. Mislim da je za njega bolja opcija bila da dođe u Igokeu, da se izgradi i igrački i generacijski i da nakon toga napravi veliki transfer, međutim, on sam je izabrao drugu, za njega lošiju opciju. Žao mi je što je slušao ljude koji imaju školu košarke, a da za petnaest godina nisu izbacili nijednog igrača – rekao je trener Igokee Željko Lukajić.